Luonnollisen ja ajattoman näköinen Balayage värjäys

Kun puhumme hiustrendien maailmasta, balayage on termi, joka on noussut suureen suosioon viime vuosina. Tämä ranskalainen tekniikka sai alkunsa 1970-luvulla ja on valloittanut sydämiä ympäri maailmaa sen luonnollisen ja vaivattoman ulkonäön ansiosta. Mutta mitä balayage värjäys todella tarkoittaa, ja miksi se on niin suosittu? Tämä blogi pyrkii valottamaan näitä kysymyksiä.

Mikä on hiusten balayage värjäys

Hiuksia voi värjätä monin eri tavoin. Koko pään värjäys yhdellä värillä lienee kaikille tuttu. Sitten ovat raidat. Niitä voidaan tehdä joko yhdellä värillä tai useammalla. Raidoissa hiussuortuva erotellaan foliorullan sisään erikseen muista hiuksista, jolloin siihen muodostuu haluttu väri hiusten pituussuunnassa. Raidat eroavat selvästi muista hiuksista. Sitten on ombre-tekniikka, jossa hiusten alaosa eli latvaosa värjätään eri värillä, mutta tyviosaan ei kosketa. Balayage eroaa näistä kaikista siinä, että se on ikään kuin vapaa tekniikka. Sana itsessään on ranskaa ja tarkoittaa "siveltimen vetoa". Kyseessä on värjäystekniikka, jossa hiuksiin luodaan pehmeitä ja luonnollisia korostuksia ja varjoja. Tämä saavutetaan maalaamalla hiuksia käsin siveltimen avulla, mikä antaa kampaajalle suuren vapauden luoda yksilöllisiä ja räätälöityjä lopputuloksia jokaiselle asiakkaalle.

Värjäystekniikka

Balayagessa jaotusten teko aluksi on tärkeä. Kasvoja kehystävä etuosa erotetaan ja nostetaan ylös ja jätetään ihan viimeiseksi värjättäväksi. Pään päältä erotetaan oma osio, joka nostetaan ylös odottamaan. Sitten erotetaan niskasta vielä yksi osio, joka nostetaan ylös odottamaan. Värjäys aloitetaan niskan alimmaisesta osiosta, joka voidaan värjätä aluslastaa hyväksi käyttäen maalipensselillä ylhäältä alaspäin väriä vetäen. Pensselin veto ei saisi katketa matkalla, jolloin siitä tulee yhtenäinen ja tasalaatuinen.

Seuraavaksi lasketaan alas osa takaosan nutturasta, jota aletaan käsitellä samoin kuin edeltävää osiotakin. Tyviosien hiuksia voidaan tupeerata, jolloin väri asettuu sinne eri tavoin. Ja näin edetään eteenpäin laskemalla alas osia nutturasta ja värjäämällä niitä kerros kerrokselta sudilla. Kaikista erotetuista suortuvista tulee niitä maalattaessa ikään kuin pitkien kolmioiden muotoisia. Siksi kuulee joskus puhuttavan kolmioiden värjäämisestä. Nämä ovat kuitenkin ihan tavallisia suortuvia, joiden latvat menevät yhteen alhaalta ja näyttävät siksi kolmioilta.

Kun on käsitelty viimeinenkin päälaen kerros, tulevat vuoroon kasvoja kehystävät hiukset. Tähän vaikuttaa myös jakauksen paikka. Ensimmäinen osio erotetaan ohimoilta kasvavista hiuksista alimmaisesta kerroksesta niin sanotulla siksaktekniikalla. Tätä jatketaan, kunnes kaikki kasvoja kehystävät hiussuortuvat on värjätty.

Balayage värjäys on tekniikka, jolla luodaan luonnollisen näköinen, ajaton ja tyylikäs lopputulos. Hiusten balayage värjäys ja koko perheen kampaamopalvelut meiltä: Hairlekiini.tag:
357 sanat

minusta

Hiusten- ja Ihonhoito luonnollisesti ja ympäristöystävällisesti Tervetuloa kauneudenhoitoon keskittyvän blogin äärelle. Tarjoamme inspiroivia ja informatiivisia sisältöjä hiusten ja ihonhoidon maailmasta! Olemme omistautuneet tarjoamaan lukijoillemme parhaita vinkkejä, jotka auttavat sinua saavuttamaan terveen ja hehkuvan ulkonäön. Tarjoamme vinkkejä ja ohjeita hiusten ja ihonhoidon alueelta. Löydät artikkeleita, jotka kattavat erilaisia aiheita, kuten ihonhoitorutiinit eri ihotyypeille, parhaat hiusväri-ideat, hiustenleikkaustyylit. Kannustamme luonnonmukaisten ja ympäristöystävällisten kauneudenhoitotuotteiden käyttöön sekä jaamme vinkkejä ekologiseen kauneudenhoitoon. Kerromme myös helppoja DIY-ohjeita ja kotitekoisia kauneusreseptejä, joilla voit hoitaa hiuksiasi ja ihoasi luonnollisesti ja edullisesti. Tavoitteenamme on innostaa ja opastaa sinua löytämään juuri sinulle sopivat kauneudenhoitorutiinit Haluamme kuulla sinusta! Tarjoamme foorumin, jossa voit jakaa omia kokemuksiasi, vinkkejäsi ja kysymyksiäsi muiden lukijoiden kanssa. Liity seuraamme blogissamme, missä kauneudenhoito on intohimomme!

Haku

Kategoriat